IsaDora Sugar Crush Nails -lakkoja


Taas on mieluisaa pakettia putkahdellut luukusta. ♥ Sain maahantuojalta IsaDoran Sugar Crush tekstuurilakkoja testattavaksi. Sugar Crush -lakkojahan on jo myynnissä marketeissa ja niiden suositushinta on 8,90€. Ottaen huomioon, että pullossa on vain 6ml lakkaa on hinta aika kova. Toisaalta kyllä aika harvoin käytän lakkoja niin monta kertaa, että monista millilitroista olisi minulle hyötyä. :p Näiden hiekka, eikun siis sokerilakkojen, luvataan kestävän kynsillä hyvänä 7 päivää. :) Sugar Crush -kokoelmaan kuuluu yhteensä 10 eri sävyä eli näiden esittelemieni lisäksi löytyy vielä kuusi sokerista herkkua. 


Minun paketistani löytyivät sävyt 100 Diamond Crush, 104 Purple Crush, 106 Pink Crush ja 110 Turquoise Crush. Ennalta olin eniten kiinnostunut tietenkin turkoosista sokerimurkasta, mutta nyt kun pääsin testaamaan Purple Crushin livenä, kiri se itsensä ainakin kovaksi kakkoseks, jos ei jopa ykkössijalle. Jotenkin niin kaunis tumma violetin sävy, nam! Ehkä mieleni on myös jo kääntymässä syksyisempien värien puoleen. Koostumus näissä on hyvä, peittävät kahdella kerroksella. Tykkään myös IsaDoran leveästä siveltimestä, tosin sen varsi voisi olla hiukan pidempi...





Loppuun vielä hopeisten tekstuurien vertailu, Golden Rose Holiday hiekkalakka nro 51, kanssa. Kuva korostaa Golden Rose -lakan mattaisuutta verrattuna IsaDoraan vähän liikaakin ja luonnossa nämä ovatkin käytännössä dupet. Eli en usko että tarvitsee hankkia molempia. Mites teillä? Pursuaako kaiken maailman hiekka-, sokeri- ja keijupölylakat jo korvista vai löytyykö näistä kenties uusia ihastuksia? :)

0 comments: