Essie DJ Play That Song -kokoelma


Essieltä on tullut tänä kesänä naughty nautical -kokoelman lisäksi myös bileteemainen neonlakkakokoelma: DJ play that song.* Tämä pirteä paketti sisältää siis kuusi ihanan kirkasta neonsävyä. Lakkojen nimet pyörivät iltaelämän aiheiden parissa ja paketin kannessa onkin teemaan sopivasti valkoinen DJ-miksauspöytä. Tykkään muutenkin näistä essien kokoelmien mainoskuvista, jotka myös näissä pakettien kansissa komeilevat. Niissä on aina ovelasti valutettu kokoelman nimikkolakkaa, jonkin kyseiseen teemaan sopivan esineen/asian päälle. :) DJ play that song -kokoelman lakkojen pitäisi olla ilmestynyt tässä kuussa kauppojen hyllyille.



Kokoelman sävyt ovat aika tälläisiä puhtaita "perussävyjä", mutta vaikka ensivilkaisulla en ollutkaan näistä niin kiinnostunut, niin jotenkin lämpenin kyllä useammallekin näistä sitten vähän testailtuani. En myöskään ole ennen omistanut montaa neonlakkaa ja onhan tälläisiä kirkkaita sävyjä nyt kiva käyttää kesälla ja juurikin niissä iltamenoissa! :D Erittäin osuvan aiheen on essie siis valinnut tälle kokoelmalle ainakin minun mielestäni. Lakkojen kuvaukset saamassani esitteessä (tai tarinoitahan nuo melkein ovat), olivat niin hauskasti kirjoitettu, että pakkohan minun oli teillekin ne jakaa :D


Essie suosittelee lakkaamaan neonlakkojen alle ensin kerroksen valkoisella essie blanc -lakalla*. Tämä valkoisen pohjustuksen käyttäminen neonlakkojen allahan on varmaan tiedossa jo useimmilla lakkafaneilla, mutta on se silti kiva, että essiekin ohjeistaa tekemään näin. Ei välttämättä kuitenkaan ihan "tavallinen" kuluttaja välttämättä tiedä tai muista tätä ja sitten ihmeteltäisiin kotona kuinka lakat ei näytäkään niin kivoilta omilla kynsillä. Alla olevassa swatch-kuvassa kaikkien lakkojen alla ensin kerros valkoista blancia ja sitten 2-3 kerrosta neonlakkaa. Kaikkiin muihin swatcheihin käytin kaksi kerrosta värilakkaa, paitsi vihreään shake your $$ maker:in laitoin kolme. Luulen kyllä että kynsille lakatessa myös sininen "bouncer, it's me" saattaa tarvita tuon kolmannen kerroksen. Purkkapinkki boom boom room taas meni melkein yhdellä keroksella. Ilman päällyslakkaa nämäkin neonit kuivuvat samettisiksi, joten jos haluaa kiiltävän lopputuloksen lakkaukselle, tarvitsee näiden päälle vielä kerroksen päällyslakkaa.



Kaiken kaikkiaan siis erittäin mukava kokoelma tämäkin. Enemmän minuun kyllä iski tuo vähän erikoisempia sävyjä sisältävä naughty nautical -kokoelma, mutta kyllä tästäkin helmiä löytyy. Suosikkini näistä on, ainakin tässä vaiheessa, kaunis kirkkaanpinkki bottle service ja sen tulettekin näkemään käytössä seuraavassa postauksessa. :) Myös kokoelman liila nimikkolakka miellyttää ainakin omaa silmää. Muuten, ainakin tuo kynsillä testaamani bottle service loistaa UV-valossa, joten senkin puolesta nämä ovat täydellisiä lakkoja piristämään baari-iltaa. Aiotteko te hankkia  näitä bilelakkoja? ;)


*Kokoelma saatu L'Oréalilta

0 comments: