PixieDust Ombre


Ihasteltuani uusia Zoyan kesälakkoja halusin tietenkin koittaa niistä mahdollsimman montaa heti kynsillekin :p Päädyin siis tälläiseen oranssikeltapunaiseen neljän lakan ombreen. Peukkuihin tein sitten ihan liukuvärjäyksen kyseisillä lakoilla. :) Harmi kun kuvissa ei lakkojen ihana kimallus pääse kunnolla oikeuksiinsa. Olisi pitänyt ottaa kuvia myös suorassa auringonpaisteessa. Nämä lakat olivat kyllä muutenkin vaikeasti kuvattavia. Punaoranssin Destinyn sävy ei näyttäydy oikeanlaisena näissä, vaan se näyttää koralliselta pinkiltä. Livenä se näyttää minusta enemmän oranssilta. Lakka on todella kirkas (mikä varmaan hämäsi kameraa) ja se on täynnä kultaista shimmeriä, joka ei tule näissä kuvissa kunnolla näkyviin. :( Harmittaa kun en tarkastanut kuvia koneelta ennen lakkojen poistamista.


Zoyan PixieDust Summer lakat* levittyivät helposti ja nätisti. Ei tarvinnut oikeastaan siistiäkään jälkeenpäin melkein yhtään, paitsi tietysti peukkujen töpöteltyjen liukuvärjäysten jäljet. Zoya neuvoo käyttämään PixieDust lakkoja ilman alus- ja päällyslakkaa, mutta käytin kuitenkin näiden kanssa aluslakkana Trindin kynnenvahvistajaa. En huomannut ongelmia aluslakan käytön kanssa. Lakkakerroksia tarvitsi kussakin lakassa kaksi hiukan paksuhkoa kerrosta. Käytetyt lakat olivat siis kultainen Solange (etusormi), keltaoranssi  Beatrix (keskisormi), punaoranssi/koralli Destiny (nimetön) ja marjanpunainen/sinipunainen Miranda (pikkusormi).


Zoyan maahantuojana Suomessa toimii NailCity. Jälleenmyynjien listan löydät täältä. Lakkoja voi tilata myös sähköpostitse (15,50€ kpl) osoitteesta info@nailcity.fi, jos omalla seudulla ei ole jälleenmyyjää.


 Zoya Solange, Miranda, Destiny ja Beatrix


 *Lakat saatu NailCityltä.

0 comments: