Essie Shearling Darling talvikokoelma

"You know I like to shake things up in winter"

Essien tämän talven kokoelma esittelyssä tänään. :) Shearling Darling -kokoelma* on sekoitus creme- ja shimmerlakkoja glitterisellä ripauksella. Kuudesta lakasta neljä on tummia talvisia sävyjä, joita pehmentää kaksi tummahkoa pastellia, tai kuten Essie niitä kuvailee "angorapastellia". Mielestäni lopputuloksena on onnistunut ja mielenkiintoinen kokonaisuus.


Sekoitus sanaleikkiin hauskasti viittaava "lumihiutalepallo" (snow globe), on tällä kertaa edustamassa kokoelmaa mainoskuvissa ja kokoelman pakkauksessa Shearling Darling -lakan kanssa. :) Onko muuten suomeksi tuollaiselle, nestettä ja lumisadetta tai glitteriä ym. sisältävälle, koristepallolle jokin muukin nimitys? Yritin kovasti keksiä, mutta ei tullut mieleen...


Shearling Darling - kokoelman nimikkolakka, on kaunis syvä, murrettu viinin/mahonginpunainen. Vähän punaisempi luonnossa kuin näissä kuvissa.

Mind Your Mittens - essie kuvailee tätä tummaksi turkoosiksi, mutta minusta se on erittäin syvä harmahtava vihreä.

Parka Perfect - "kašmirharmaa" on kokoelman vaikein saada toistumaan oikein kuvissa. Se nimittäin tahtoo jostain syystä olla vaaleansininen eikä harmaa, huoh. Huomasin että monella muullakin bloggaajalla on ollut sama ongelma tämän kanssa. Parka Perfectissä on pientä hopeista glitterhilettä/shimmeriä. Samantapaista kuin Naughty Nautical kesäkokoelman lakoissa. Nätti. ♥

Sable Collar - Tumma luumunruskea kuparisen pinkillä shimmerillä (jota oli vaikeata saada tallentumaan kuviin tietysti). Tämä nätti moniulotteinen sävy näyttää, valaistuksesta riippuen, välillä enemmän violettiin vivahtammalta ja joskus taas ihan ruskealta. Love it! Tämä sävy pääsi ensimmäisenä kynsille.

Warm & Toasty Turtleneck - pitkähkön nimen takana on kaunis harmahtava liila creme. Essie kuvailee tätä viileäksi pinkiksi, mutta itse nään tämän kyllä pinkkiin vivahtavana harmaanliilana. Kai se on katsojan silmissäkin. Nätti ja monikäyttöinen sävy joka tapauksessa.

Toggle to the Top - kokoelman näyttävässä glitterissä on vähän tekstuurimainen lopputulos ilman päällyslakkaa. Lakan tumman viinipunainen ja jellymäinen pohja on täytetty pienillä punaisilla glittereillä. ♥ Essie kuvailee tätä katseet kääntäväksi kimmeltäväksi granaatinpunaiseksi. :)




Mitäs mieltä olette tästä kokoelmasta? Löytyykö kokoelmistanne jo joitain näistä talvisista sävyistä? Tänä talvena Essien uutuuksista on ollut enemmän pinnalla erikoisempia ja glittereitä ja tekstuureita sisältävä Encrusted-kokoelma, mutta mielestäni tässäkin kokoelmassa on huomioon otettavia kauniita sävyjä. :)


*Kokoelma saatu testiin blogin kautta.

0 comments: