Oopperaan minttua ja kultaa



No niin, tässä siis tämä lupailemani postaus tuon China Glaze Swanky Silk lakan koristelusta. Julkaisin nuo messupostaukset nyt ajankohtaisuuden vuoksi tässä välissä. Olimme viime kuun lopussa menossa siskoni kanssa katsomaan Giuseppe Verdin Aida oopperan viimeistä näytöstä Helsingissä ja suunnittelin lakkauksen asuuni sopivaksi. Kuvissa näkyvä kangas kuuluu siis Forever 21:sta (Dubain matkalta) ostamalleni nätille mekolle, jonka valitsin  ooppera-asukseni :) Postauksen lopussa kuva vielä koko asusta.


Pohjalla siis tuo pari kerrosta Swanky Silkkiä ja kynsien kärkiin töpöttelin vähän glitteristä Tins The Charming Kitty lakkaa (ei paljoa erotu kuvissa). Ajattelin että glitterit vähän hämäävät Swanky Silkin ilmakuplien huomaamista. Päälle leimailin Konadin m66 ja m83 laatoista lehti- ja bambunoksakuvioita Konadin vaaleanvihreällä erikoislakalla*. Kynsien tyviin kiinnitin päällyslakalla helmenpuolikkaita ja kaiken päälle kerros pikakuivattavaa. Mitä pidätte? Itse tykkäsin kovasti lakkauksen hempeydestä ja aika neutraalista värimaailmasta.


 Konad m66 ja m83 kuvalaatat, China Glaze Swanky Silk,
Konad Special Nail Polish Pastel Green ja  pieniä helmenpuolikkaita


Tässä on vähän epätarkka kännykuva asusta Kansallisoopperan ikkunalla. Mekko, käsikorut ja nahkakengät ostin siis Dubaista. Kenkien ostopaikkaa en muista,  korut ja mekko Forever 21. Sukkikset ja toppi Seppälästä ja vaalea bolero kirppikseltä. Oikeassa alakulmassa pilkistää vähän kenkien väreihin mätsäävä käsilaukku, jota en tajunnut ottaa kuvaan mukaan :( En tiedä oliko asu sopiva oopperaan, mutta itse pidin kovasti :) Oletteko te käyneet katsomassa oopperaa? Mitä kävitte katsomassa ja tykkäsittekö? :) Tämä oli vasta elämäni toinen kerta oopperassa ja oli kyllä aivan mahtavaa! ♥




*Konad m66 kuvalaatta saatu Cesars Shopilta

0 comments: