700 lukijan arvonta!!


Taas laitetaan arvontaa pystyyn täällä Shiny Nail Art blogissa :) Tuossa viime kuussa blogiani bloggerin kautta lukevien raja ylitti 700 lukijaa ja onhan tuo kyllä aika huima määrä ja haluan juhlistaa sitä arvonnalla! Kiitoksia kaikille teille ihanille lukijoilleni ja toivottavasti viihdytte vielä pitkään seurailemassa juttujani :)


Ensimmäinen palkinto  on Cesars Shopin anteliaasti lahjoittama ja yli-ihana Konad Classic Collection 2 setti. Prinsess lakat, kuvalaatat, leimasin, scraperit ja kuvalaatan pidike ovat kauniissa mustassa laatikossa, joka on verhoiltu ylellisellä purppuraisella kankaalla. Laatikossa on myös hyvä säilyttää tuotteet ja sitä kehtaa pitää vaikka pöydällä esillä :) Setti sisältää siis kirkkaan päällyslakan, 5kpl Konad Prinsess lakkoja (shimmerinen tummanvihreä Deep Jungle, punainen creme Cool Red, keltainen creme Yellow, musta kultaisella shimmerillä Gold Black ja White)...
...Seitsemän Konad kuvalaattaa:  M20, M36, M45, M51, M53, M57 ja M59. Kaksipäisen leimasimen, 2 scraperiä ja kuvalaatan pidikkeen. Paketissa on myös Konadin tuotevihkonen ja CD.




  
Toinen palkinto sisältää Face Helsingin tuotteita: musta moniväristä kaunista shimmeriä sisältävä MIYO Mercury lakka, Pierre Renéltä Xpress Dryer pikakuivattava ja ihana glassfleck lakka Glass Effect Transparent French ja Ziajalta 80ml avokado käsivoide. Lakat on saatu sponsoroituna tähän arvontaan ja käsivoiteen ostin itse :) Tiesittekö muuten, että ainakin Face Helsingissä nuo Pierre René tuotteet maksavat vain 5€? Siis aivan älyttömän hyvä hintalaatusuhde mielestäni!



 

Arvonnan säännöt:
  • Osallistuakseen palkintojen arvontaan pitää täyttää alla olevaan Rafflecopter lomakkeeseen pakolliset tiedot ja kommentoida postaukseen kertomalla minkälaisista (värisistä, tyylisistä ym.) lakkauksista pidät eniten? Kommentiin voi myös laittaa ideoita ja palautetta blogiin jos haluaa :)
  • Voittajilla on 4 päivää aikaa lähettää toimitustiedot minulle, jonka jälkeen arvon uuden voittajan/ voittajat..
  • Pakkaan palkinnot mahdollisimman hyvin (niin kuin aina), mutta en ole vastuusta postin kämmäyksistä.
  • Postitan palkinnot vain Suomeen.
  • Lomakkeessa on erilaisia lisäarpojen kartuttamismahdollisuuksia. Tarkistan voittajilta onko kaikki tehty ohjeiden mukaan.
  • Arvonta suoritetaan Rafflecopterilla, joka näyttää voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen. Minäkin siis ilmoitan blogissa voittajat näin enkä nimimerkillä niin kuin edellisissä arvonnoissa.

a Rafflecopter giveaway

      Linkkejä: 



  Onnea arvontaan

0 comments: