Pastellisen keväinen lakkaus airbrush tekniikalla

En olekaan vielä kertonut teille, mutta huusin jokin aika sitten Ostolakkokirppikseltä itselleni Rio Airbrush Nails -laitteen! Olen jo ties kuinka kauan ihastellut airbrush tekniikalla aikaansaatuja lakkauksia. Nyt pääsin siis itsekin testaamaan tätä tälläiselle kotikäyttäjälle sopivalla laitteella :) Tässä siis ensimmäisen koitokseni tulos:

Olen kyllä tyytyväinen ensimmäiseen testailuuni. Tein kaiken rauhassa ohjeiden mukaan ja hyvin meni. Yhden aika ison ongelman tajusin kyllä heti: on aika vaikea pitää kuviosapluunoita paikallaan, kun on vain kaksi kättä :D No palaan näihin juttuihin myöhemmin, mutta tämän kuvion tein siis teippejä enkä sapluunoita apuna käyttäen. Eli teippasin koristeluun tarkoitettuja kynsiteippejä ristikkäin kynsien kärkin ja suihkutin sitten niiden päälle valkoista airbrush maalia. Värin kuivuttua poistin teipit. Pohjalakkanahan tässä minulla on tuo persikkainen essie a crewed interest, navigate her kevätkokelmasta.

Suihkuttelujen jälkeen lakkasin kaikkiin kynsiin kerroksen essie no chips ahead* päällyslakkaa. Lisää keväistä fiilistä saadakseni lisäsin pariin kynteen vielä vaaleansiniset kukkaset. Kukkaset ovat siis kynsitatuointeja (water decals), joten oli hyvä että laitoin ensin kerroksen päällyslakkaa väliin, koska tuo airbrush väri on vesiliukoista. Tosin se ei lähde helposti irti, jos vesi ei ole kuumaa, mutta silti. Nimettömän kukkanen meni vähän korkeammalle kuin suunnittelin, koska luulin että pystyisin liikuttelemaan sitä vielä kynnellä, niin kuin yleensä kynsitauointeja pystyy. Olin varmaan pitänyt sitä liian vähän aikaa vedessä... Lopuksi lakkasin vielä kaikkiin kynsiin kerrokset Seche Viteä.


Mitäs pidätte? Onko teistä joku harkinnut airbrush laitteen hankkimista? Oletteko kiinnostuneita tästä tekniikasta? En muuten ehtinyt ihan kunnolla siistimään kynsiäni ennen kuvien ottamista ja valkoisia roiskeitakin näkyy pikkuisen vielä olevan. Tuo ei muuten ole sitten mitään maailman siisteimpää puuhaa, vaan väriä tosiaankin roiskuu aika pitkällekin. Kun olen testaillut tätä laitetta enemmän kerron siitä ja airbrush tekniikasta lisää. Virve oli siis tämän alunperin  Stockmannilta hankkinut ilmeisesti n. 50€ hintaan. En kyllä tiedä olisinko itse siitä ihan noin paljoa maksanut. Pakkauksessa on viisi eri väriä ja aika olemattoman vähän sapluunoita, joilla siis saisi eri kuvioita tehtyä, mutta kunnon arvostelun teen sitten myöhemmin! :)


Olettehan muuten muistaneet käydä äänestämässä suosikkianne lakkauskilpailun voittajaksi? Vielä huomiseen klo. 15 asti aikaa! Hihii, muakin jo jännittää äänestyksen tulos :p

* Essie lakat saatu L'Oréalilta

0 comments: