Naistenpäivän lakkauskilpailun finaali

Naistenpäivän lakkauskilpailun finalistit ovat nyt selvillä! Valinta oli todella vaikea, mutta lopulta päädyimme Minnan kanssa näihin viiteentoista lakkaukseen. Valinnassa kiinnitimme huomiota mm. teemaan sopivuuteen, näyttävyyteen, huolellisuuteen ja kokonaisuuteen, eli myös kuvan selkeys vaikutti. Äänestysohjeet ja -lomake ja äänestäjien kesken arvottava palkinto, löytyvät postauksen lopusta. Finalistien kuvat ovat satunnaisessa järjestyksessä. Jokaiselle on annettu oma numero äänestämistä varten.

Finalistit:
- 1 -

- 2- 

- 3 -

- 4 -

- 5 -

- 6-
 
- 7 -
 
- 8 -
 
- 9 -
 
- 10 -
 
- 11 -
 
- 12 -
 
- 13 -
 
- 14 -

- 15 -


Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan tälläinen pieni kynsienkoristelupaketti:
Arvonnan voittajalle lähtee siis valkoisia 3D kukkakynsitarroja, värikkäitä kukkakynsitatuointea (water decals) ja Sinan 6kpl glitterpurnukoita sisältävä setti. Arvonnan jälkeen voittajalla on kolme päivää aikaa lähettää yhteystietonsa, jonka jälkeen arvon palkinnon uudestaan. Tietenkin palkinnosta voi myös kieltäytyä, jos arpa sattuu sellaisen kohdalle, joka ei jostain syystä sitä halua, mutta halusi kuitenkin äänestää :) Jos näin käy, arvon vain palkinnon uudestaan.

Äänestäminen tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake ohjeita noudattaen. Äänestysaika alkaa heti ja päättyy su 15.4 klo. 15.00. Äänestyslomake on vähän tökkö, mutta mielestäni kuitenkin ihan tarpeeksi yksinkertainen täyttää. Kökköys (eli jokaisen kuvan omalle luukulle laittaminen) johtuu vain äänienkäsittelyn ja laskemisen helpottamisesta minulle, hehe :p Toivottavasti kestätte!



Iloista pääsiäistä kaikille! Onnea finalisteille kilpailuun ja äänestäjille arvontaan! <3

0 comments: