Pikkujouluarvonta - päättynyt -

Arvonta on päättynyt
---


Jej! Nyt vihdoin on kaikki palkinnot täällä ja kuvattu yms. ja voin julkaista tämän jo kauan suunnittelemani arvonnan! Tämä ei siis ole minkään tietyn lukijoiden tasaluvun täyttymisen juhlistamiseksi, vaan vain sen takia, että halusin järjestää teille ihanille lukijoilleni arvonnan  <3 Talviaika on virallisesti alkanut ja ehkä tässä olisi vähän piristystä synkkeneviin päiviin?:) Jos nyt joku syy pitää olla, niin olkoon vaikka pikkujouluarvonta sitten :P Eikö kohta puolin kuitenkin ole pikkujoulukausi? :D


Tähän lukija-arvontaan olen saanut paljon ihanuuksia ihanilta ihmisiltä, mutta ensin nämä itse hankkimani palkinnot:



OPI Rainbow Connection, kolme Actuelle lakkaa Portugalista ja arkki kynsitarroja. Vaalea mintunvihreä, oranssi glitter ja musta Actuelle lakka vaalean sinisellä ja punaisella shimmerillä. Näissä kuvissa ei tietenkään näy kuin vähän vaaleansinistä shimmeriä, mutta luonnossa tämä on aika kosminen. Rainbow Connectionista minulla on omakin pullo ja olenkin käyttänyt sitä jo tässä ja tässä lakkauksessa. Actuelle lakoista hankin myös itselleni tuon kauniin oranssin glitterlakan ja käytössä sen voi nähdä vaikka tässä tai tässä postauksessa.


Sanna Tara Nail Art:n Sanna lähetti tämän suloisen kynsikiekon teille <3



Ihanat Kynnet verkkokaupan Maaritilta saapuivat nämä herkut:


Dotting Tool setti, valmiiksi leikattu hedelmäfimohyrrä, iso strassihyrrä, suloiset makeis- ja leivonnaisfimopötköt  (aaah, niin haluisin noi itsekin!) ja hauska jouluaihein kynsitarra-arkki <3


Fab Your Nails Shopilta saapui aivan mahtava paketti Filippiineiltä asti tätä arvontaa varten! Katsokaa nyt näitä:



Erittäin kiiltelevä shimmerinen vaalean liila lakka ja neljä leimauslakkaa: Gold, Metallic Pink, Silver ja Metallic Blue. Kaikki hyviä perus leimausvärejä ja ainakin näiden kuvien perusteella jotkut parempia kuin Konadin vastaavat. Tuosta isosta lakasta en oikein tiedä onko se vain ihan tavallinen lakka vai yksi näistä magneettisista lakoista! :p No ei varmaan, mutta ei voi tietää kun kaikki tekstit ovat kiinaksi :D En ole testannut tätä, koska haluan pitää kaikki palkinnot käyttämättöminä.

Koko kynnen tatuointeja ihanan värinen nail art sivellin setti ja kynsitarroja

Kolme leimauslaattaa ja söpöjä pinkkejä rusetteja. Ihan ensimmäisessä kuvassa näkyy myös kolme swatch kiekkoa ja viisi eriväristä pientä purkkia täynnä pieniä kiiltäviä neliöglittereitä.

Sitten sääntöihin:
  • Arvontaan osallistuaksesi sinun täytyy olla julkinen lukija bloggerin (google käyttäjaraadin, gfc) kautta tai tykätä Shiny Nail Artista Facebookissa (1 arpa)
  • Molempi parempi eli, jos tykkäät FB:ssä ja olet lukijana, niin saat yhteensä 2 arpaa.
  • Mainostamalla tätä arvontaa blogissa, joko postauksessa, sivupalkissa tai sivulla saa lisäarvan. Tähän voi käyttää tuota postauksen ihan ensimmäistä sekamelska kuvaa :)
  • Lisäämällä Shiny Nail Art sivupalkkiin (blogrolliin) saa lisäarvan
  • JOS sinulla ei ole blogia saat lisäarvan kertomalla mistä pidät blogissani, mistä et pidä ja mitä toivoisit näkeväsi täällä tulevaisuudessa. Eli saa laittaa postausehdotuksia ja ihan mitä vaan mitä mieleen tulee! Kaikki saavat tietenkin vastata tähän (ja olisi tosi ihanaa jos vastaisitte!), mutta vain ne saavat lisäarvan, joilla ei ole mahdollisuutta saada niitä blogin kautta.



Arvontaan on mahdollista osallistua la 26.11 klo.18.00 Suomen aikaa asti. Otettuani voittajaan yhteyttä voittajalla on kolme päivää aikaa lähettää  yhteystietonsa minulle. Sen jälkeen arvon uuden voittajan. Jos tajuatte tehneenne virheen tai unohditte täyttää jonkun kohdan ym. niin lähettäkää sähköpostia tai kommentoikaa tähän postaukseen asiasta. Onnea! <3

0 comments: