Music to My Nails

Olin menossa  Sibelius-lukion maraton konserttiin viime perjantaina, joten täytyihän minun tehdä tilaisuuteen sopivat kynnet :)



Pohjalle laitoin kaksi kerrosta ihananaa kimmeltävän metallista OPI Designer... de Better!:llä, jonka päälle leimasin Fab Ur Nails Shopin kuvalaatasta Fab IV koko kynnen hauskaa musiikkikuvioita, samaisesta paikasta saamallani pehmeällä stamperilla ja Teal leimauslakalla. Tämän jälkeen kiinnitin Sanna Tara Nail Artilta saamani pehmeän 3D kukkasen kynsiliimalla nimettömään ja sen keskelle päällyslakalla vihreän strassin.

Ensin koitin kiinnittää noita kukkia päällyslakalla, mutta ne lähtivät heti irti ja hukkuivat jonnekkin :( Nämä ovat tosi sellaisia taipuisia ja kumisia koristeita ja  aluksi en laittanut niiden päälle paljoa päällyslakkaa, joten voi olla että sekin vaikutti irtoamiseen ensimmäisellä kerralla. Tällä toisella kerralla laitoin paksun kerroksen ja kukka niin kuin "kovettui" paikalleen ja pysyi monta päivää paikoillaan siihen asti kun otin pois.


Fab Ur Nails Teal stamping polish, OPI  Designer... de Better!, 3D koriste hyrrä ja FabUr Nails image plate Fab IV

Lopuksi vielä vähän tunnelmia konsertista. Esityksiä oli siis todella monia eri tyylisiä ja kokoisia ja monissa eri saleissa. Kaikki älyttömän hyviä! On ihanaa huomata kuinka lahjakkaita nuoria Suomessa onkaan. Oli tosi kiva ilta :) Ootte mahtavia! <3





Konserttikuvat Live for Life blogin omaisuutta :) Kiitos lainasta ihana! <3

0 comments: