Kyary Pamyu Pamyu Ponponpon kynnet


Nämä kynnet tein inspiroituneena Kyary Pamyu Pamyu Ponponpon musiikkivideosta. En osaa nyt sen paremmin kuvailla tätä videota. Täyttäkää itse sopivat adjektiivit, kun olette katsoneet sen :p


Ensimmäisellä kerralla kun näin tämän musiikkivideon päällimmäinen ajatukseni oli vain että "whaa..?" ja sitten katsoin sen uudestaan ja uudestaan... :P Tämä biisi ja video piristävät kyllä päivää kummasti.

Pohjalakkoina (peukalosta pikkusormeen, vasen käsi) Depend 221, Orly Lemonade, Depend 225 jonka päällä kerros Misa Fountain of Youth lakkaa, Orly Cotton Candy ja Lollipop. Maalasin kuvioit Mimaxilta ostammallani 000 siveltimellä ja akryyliväreillä. Pallot Dotting toolilla. Kangasrusetit ovat Sanna Tara Nail Artilta saatuja ja kiinnitin ne akryylilla. Rusetit ovat oikeasti kiiltävämpää kangasta  kuin miltä kuvissa näyttää. Oikea käsi ei onnistunut niin hyvin kuin vasen (yllätys, yllätys) ja jostain syystä tuon rusetin kanssakin kävi niin, että jotenkin ihmeellisesti keltainen akryylijauho, jota käytin kiinitykseen, levitti väriä myös liilaan rusettiin. Eli se on siis oikeasti kokonaan liila...



Tokion Harajuku skeneä edustava Kyary Pamyu Pamyu on Japanin uusimpia nousevia Pop idoleita. Ponponpon video ja biisi on noussut yleisöön suosioon huikealla vauhdilla ja Kyaryn omaperäinen lisä  Pop kulttuurin on otettu ilomielin vastaan ympäri maailmaa. Tässä on linkki mielestäni hyvään artikkeliin Kyarysta Japan Timesin sivuilla. Suomikin on jopa mainittu siinä:P Tässä vielä screen shotteja joita käytin inspiksenä:)


Oletteko jo kuullet tästä laulajasta? Tykkäättekö? Mitä teille tuli ensimmäiseksi mieleen kun näitte tuon videon? Entäs mitä piditte kynsistä?:)

0 comments: