Cesars Shopista tilailtua



Cesars Shopissa oli jokunen aika sitten tarjouksessa vaikka mitä ja minähän sitten tilailinkin vähän... noh vaikka mitä:P Pari Konadin kuvalaattaa, erikoislakkoja leimaukseen, Cesarsin pikakuivattava ja pehmeitä 3D koristekukkia. Pakettiin oli laitettu myös kynsitarroja kaupanpäälle (joita olenkin jo sorkkinut ennen tuon kuvan ottamista, heh).

Konad Special Nail Polish Pastel Yellow, Pastel Violet,
Pastel Blue, Pastel Green ja Gray Pearl

Mun mielestä toi Grey Pearl on kyllä enemmänkin harmaanruskea kultaisella shimmerillä kuin harmaa. Kuvassa tosin värit eivät ole ihan todenmukaisia:( Nämä viisi lakkaa tulivat omaan käyttööni ja ensimmäisessä kuvassa näkyvä sininen lakka siskolle.

Konad Image Plate S4 ja M23 ja Sinan pehmeät 3D kukat

Molemmissa kuvalaatoissa tällä kertaa kanjimerkkejä. Kiinnostaisiko teitä tietää noiden S4 laatan merkkien merkitykset? Ne on aika kivoja: ystävyys, kauneus jne...
Tuo m23 on aika hauska ja erikoinen. Kuvioissa seikkailee tuollainen hassu pöllö ja viiteen niistä on vielä sisällytetty valon merkki*:




Minulla oli jo ennestään Konadin keltainen lakka ja tästä kuvasta näkee, että eroa pastellin keltaiseen on hyvin vähän. Käytittekö tekin hyväksenne näitä alennuksia? Mitä tuli hankittua? :) Mikä kuvalaatta himottaisi tällä hetkellä? Itse mietiskelin uuden M85:n hankkimista :P

*Kuva täältä

0 comments: