Pastellista palloilua



Tähän pilkkumaniin sain idean Chalkboard Nails blogin Gradient Dot Manicure -postauksesta, jossa hänellä on neutraalilla pohjalla oransseja ja tummansinisiä pilkkuja. No melkein kopiohan tämä minun on eri väreillä vaan, hehe...

Valitsin lakkauksen pohjaksi söpön pastellinsinisen China Glace Kinetic Candy* lakan, jolla lakkasin pari kerrosta. Pohjan jälkeen tartuin dotting tooliin, siirsin paperille vaaleankeltaisesta Orly Lemonade pullosta vähän lakkaa ja pistelin isoja pilkkuja kynsien kärkiin ja pienempiä keskemmälle kynsiä. Seuraavaksi vaihdoin lakan oransiin China Glace Peachy Keeniin ja toistin samat vaiheet. Nimettömiin ja peukaloihin lisäsin pillkuja vielä kolmannella lakalla: vaaleanpunaisella China Glaze Dance Babyllä. Lopuksi lisäsin kynsiin kerrokset Seche Viteä pilkkujen kuivuttua. Kannattaa oikeasti odottaa, että koristelut on kuivaneet ennen päällyslakan lisäämistä ettei se levitä niitä. Tuo Peachy Keen on muuten ensimmäisiä China Glaze lakkojani. Muistan kuinka innoissani olin silloin siitä ja ihanahan se on edelleen :) 


Taas tälläinen aikas yksinkertaisesti toteutettava lakkaus. Dotting toolin sijasta voi käyttää vaikka nuppineulan päätä ja hammastikkua :) Nämä oli mun mielestä tosi hauskat ja sopi kivasti kesävaatteisiin :p Mitäs mieltä te olette?

Orly Lemonade, China Glaze Peachy Keen, China Glaze Dance Baby ja 
China Glaze Kinetic Candy


* China Glace Kinetic Candy saatu Ihanat kynnet verkkokaupalta

0 comments: