Hipnotic - magneettiraitoja


Color Club Magnetic Force lakoista Hipnotic on kaunis  shimmerinen tummafuksia, joka eriytyy magneetin vaikutuksesta shimmerisiksi vaaleamman ja  kirkkaamman värisiksi osiksi ja tummiksi creme osioksi. Tummat osiot näyttävän olevan vähän niin kuin kuopalla ja vaaleammat tavallaan nousevat kynnestä ulospäin. Kontrasti on hyvin näkyvä ainakin tämän Color Clubin oman magneetin kanssa. Kuvio myöskin näyttää "liikkuvan " eri kulmista katsoessa :p 

Tässä minulla on yksi paksu kerros Hipnoticia, jonka jälkeen pidin magneettia n.15s kynnen yllä, niin lähellä kuin pystyin. Sen jälkeen laitoin kaikkiin kerrokset pikakuivattavaa ja ilmeisesti etu- ja keskisormen kohdalla vähän liian aikasin, koska se vähän levitti/ raidoitti magneettikuvioita :( Tykkään tästä Color Clubin korkkimagneetista paljon enemmän kuin siitä China Glazen "magneetin muotoisesta" magneetista. Tätä on helpompi pitää kädessä ja paikoillaan kynnen yllä ja näyttää toimivankin paremmin. Tai voihan toimivuus johtua lakastakin. Täytyykin kokeilla Color Clubin magneettia China Glaze lakkojen kanssa... Hipnotic lakan olen siis saanut Cesars Shopista, josta Color Clubin Magnetic Force lakkoja voi hankkia 14.30€ hintaan.


Oletteko te kokeilleet erilaisia magneettilakkoja ja/ tai magneetteja? Mitkä ovat tuntuneet toimivan parhaiten? Anteeksi tämä blogihiljaisuuteni lähiaikoina :( Yritän nyt taas päästä postailemaan useammin. Minulla on ollut vähän tälläinen tylsempi kausi kynsien kanssa ja inspiraatioita ei tunnu oikein löytyvän, mutta se näyttäisi onneksi olevan menossa jo ohi ja aikaa postailemiseenkin taas löytyy :)

0 comments: