Liila hitti



Essie to buy or not to buy suloinen hempeä vaalean liila lakka*. Siinä on hiukan sinistä shimeriä, mutta se ei oikein näy kynnellä, kuin vain tietyssä valossa ja läheltä katsoessa :( Eli oikeastaan se on creme lakka. Muistaakseni lakkaa on näissä kuvissa kaksi kerrosta. Koostumuksesta voisi mainita myös sen, että tämä meinasi lähteä muodostamaan kuplia aika helposti. Pelastin tilanteen länttäämällä heti päälle Seche Viteä kerroksen ja kuplien alut katosivat.


Kun lakan oma shimmer ei näkynyt, niin lisäsinpä sitten itse päälle kimalletta :p Laitoin siis kerroksen  Inm Northern Lights Hologram* päällyslakkaa. Harmi että en saanut kameralle tallennettua sitä kimaltavaa efectiä minkä se toi kynsille, mutta tämä lakka sisältää siis ihan pienen pieniä mikrogiltereitä, jotka voisivat olla jo melkein shimmeriä, ja ne kimaltavat kauniisti hologrammin eri väreissä :) Mielestäni tällä lakalla saa tosi kivan hienovaraisen piristyksen aikaan lakkaukseen. Inm päällyslakkoja muuten myynnissä siis Cesars Shopissa, josta minäkin tämän sain :)

No enhän voinut jättää lakkausta siihen ja seuraavana päivänä minua himottikin jo päästä kokeilemaan  Color Club It's A Hit! glitterlakkaa*, joka sisältää siis isoja liiloja peilipintaisia kuusikulmaisia glittereitä! Kunnon partylakka sanon minä. Teinkin tämän lakkauksen itseasiassa viikonlopulle :P Tätäkin lakkaa oli vaikea saada tallennettua kameralle samanlaisena kuin se paljaalle silmälle näyttää. Se näyttää paljon kimaltelevammalta, metalliselta ja tasaisemmalta. Kuvissa jotenkin näyttää kuin jotkut glitterit olisivat reunoista vääntyneet ulospäin, mutta en ainakaan huomannut sellaista livenä.


It's A Hit! on aika (itsestään selvästi) vaikea levitettävä ja liikuttelinkin joitain glittereitä paikoilleen puutikulla. Kolme kynttä tuli kokonaan täyteen metallia ja nimettomiin ja peukkuihin maalasin ensin hopeisella nail art lakalla sydämet, joiden päälle asettelin vielä It's A Hit!:n glittereitä. Päälle paksu kerros Seche Viteä ja siinä se sitten oli. Tykkäsin näistä kovasti. Jotenkin ihanan erikoisen ja todella näyttävän pinnan tuo It's A Hit! antaa <3 ...Mitäs mieltä olette? Omistatteko te tälläisiä jättiglitterlakkoja? :)

Inm Nothern Lights Hologram Top Coat Silver, Color Club It's A Hit!, essie to buy or not to buy ja Cm Dark Silver nail art lakka

* Essie saatu L'oréalilta, Inm ja Color Club lakat saatu CesarsShopilta

0 comments: