Naistenpäivän lakkauskilpailu

Hyvää Naistenpäivää muruset! <3 Nyt on ensimmäisen Shiny Nail Art blogin lakkauskilpailun aika! :)

Halusin järjestää naistenpäiväksi jotain erityistä ja arvonnassakin tuli ehdotuksia kilpailun järjestämiseksi, joten tässä sitä nyt ollaan. Naistenpäivän kunniaksi valitsin kilpailun aiheeksi naiselliset kynnet. Aihe on siis aika laaja ja jokaisella on varmaan erilainen mielikuva siitä mitkä ovat naiselliset kynnet, mutta tarkoituksena on siis tällä kertaa tehdä mahdollisimman kaunis ja naisellisuutta korostava lakkaus. Kilpailun palkinto on essien maahantuojan sponsoroima, joten isot kiitokset siitä heille! Palkintona voittajalle on siis 10 essie lakkaa! Ne eivät olekaan ihan mitä tahansa lakkoja, vaan mm. uudet ja ihanaiset Navigate Her kevätkokoelman lakat:
Navigate Her, A Crewed Interest, To Buy or Not To Buy, Tour de Finance, Olé Caliente ja Orange, It's Obvious

Navigate Her kokoelman lakat tulevat omassa kauniissa pahvisessa pakkauksessaan.* Voitte käydä kurkkimassa swatchit näistä kuudesta lakasta vaikkapa The PolishAholic blogissa  :) Navigate Her kokoelma tulee Suomessa kauppoihin huhtikuussa.

Palkintoon kuuluvat kokoelman lisäksi nämä neljä namipulloa ;) Kyseessä ovat siis: A-List, Lovie Dovie, Sugar Daddy ja Limo Scene. Tuo hento ja läpikuultava Sugar Daddy on myös minulla itselläni ja se on oikeasti hyvä ranskislakka! Sen jälkeen kun sain sen olen käyttänyt sitä useasti, esim. tässä  ja myös tässä lakkauksessa.


Palkinto vielä kerran kokonaisuudessaan:

Säännöt:
  • Kilpailuun osallistutaan lähettämällä kuva lakkauksesta nimimerkin kera osoitteeseen: nanshine ät hotmail.com. Laita viestiin otsikko "Lakkauskilpailu" ja nimimerkkisi. Viestiin voi myös kuvailla mitä lakkauksessa on ja miten se on tehty.
  • !! Kuvassa tulee ehdottomasti näkyä käsinkirjoitettu lappu, jossa teksti: Shiny Nail Art !!
  • Osallistua voi vain yhdellä kuvalla ja siinä tulee näkyä vähintään neljä (4) kynttä. Saa tehdä kuvakollaasin jos haluaa.
  • Lakkauksen pitää olla tehtynä oikeisiin kynsiin tai siis käteen. Eli kynsikiekolle/ irtokynsille tehdyt lakkaukset eivät käy. Geeli- tai akryylikynsille saa toki tehdä, mutta kynsien pitää olla lakatut, koska kyseessä on lakkauskilpailu.
  • Muita rajoituksia koristelutekniikoihin ei siis ole kuin se, että kynsien pitää olla lakatut eli pohjalla ei voi olla geelillä/akryylillä tehty väri. Saa siis tehdä akryylillä 3D-koristeita, käyttää konadia, strasseja ja muita koristeita, akryylimaaleja jne jne.
  • Kuvan pitää olla selkeä ja tarpeeksi iso, eli kynsien pitää näkyä hyvin. Lakkaus pitää olla siistitty. En hyväksy kuvaa, jos kynsinauhat ovat sotkuiset.
  • Kuvaa saa käsitellä kuvankäsittelyohjelmalla vähän. Esim. valoitusta ja värejä saa korjailla, mutta mitään isompia muokkauksia en salli. Kuvassa ei saa näkyä myöskään mitään omia vesileimoja ym.
  • Kaikki saavat osallistua kilpailuun, mutta postitan palkinnon vain Suomeen
  • Osallistumisaika päättyy pe 6.4.2012 klo.23.59!
Valitsen osallistumisista (osallistumismäärän mukaan) 5-15 kuvaa finaaliin, joista lopullinen voittaja ratkeaa äänestyksellä. Tästä johtuen järjestän kilpailun vain, jos hyväksyttyjä osallistumisia tulee vähintään viisi kappaletta. Kilpailuun lähetetyn lakkauksen saa julkaista, esim blogissa tai facebookissa ennen kilpailun julkaisemista tai sen aikana.

Kysymyksiä voi laittaa tähän alle kommenttiboxiin tai lähettää sähköpostia. Toivottavasti mahdollisimman moni innostuu lakkailemaan kauniita lakkauksia! Saa muuten mainostaa kilpailua jos haluaa ;p Odotan jo innolla millaisia ihania luomuksia saatte aikaan <3

*Kuvat päivitetty 20.3.12

0 comments: