Kylmää kultaa


Heippa taas ihanaiset! :) Näissä kynsissä testailin uusia Color Clubejani sinistä glitteriä Jingle Janglea ja Tattered in Gold cracklelakkaa. En tiedä miksi en onnistunut saamaan kultacracklea halkeilemaan kunnolla? Olisiko johtunut siitä ettei sopinut tuon glitterlakan kanssa niin hyvin? Lakkasin siis ensi kaksi kerrosta Jingle Jangella ja sen kuivuttua sudin tuota Tattered in Goldia vinosti kynsiin. En tiedä miten sitä olisi pitänyt sitten laittaa että olisi halkeillut enemmän. Kokeilin joihinkin kynsiin paksummalla kerroksella ja joihinkin ohuemmalla. No aika kivat ja todella kimaltavat näistä tuli kuitenkin! :) Tuo Tattered in Gold on itsessäänkin sellainen kimmeltävä shimmeriä sisältävä kultainen, ja kun vielä lisäsi nuo raoista ja joistain kohtia läpikuultavat glitterit, niin kyllä kimalteli :p Aika helppo tapa saada näyttävä lakkaus kyllä.


Ihastelin sen illan lakkausta sellaisenaan ja sitten keksin lisätä nuo suipot strassit vielä lisäksi :) Näissä kuvissa ne näyttävät jotenkin himmeiltä jostain syystä. Mitäs pidätte? :) Muilla kokemusta Color Clubin crackleistä?

Color Club Jingle Jangle, Tattered in Gold ja strasseja

Aivan ihania juttuja (ja paljon!) olette muuten kirjoitelleet tuonne arvonnan vapaaseen tekstiosioon! Käsittelen niitä sitten myöhemmin paremmin lisää, mutta oikeasti kiitos kaikille kauniista sanoista, ideoista ja toiveista<3 On tullut niin hyvä mieli lukeassani noita :)

0 comments: