Keltainen konsertti



Halusin vielä jotain kesäisen pirteää  ja reissulta ostamistani lakoista päätyi kynsilleni tämä yhdistelmä. Nuo Actuelle lakat ovat yllättävän hyvälatuisia. Helppoja levittää ja kuivuvat nopeasti. Tosin parin lakan siveltimissä oli pari karvaa vääntynyt sivulle, mutta muuten tosi hyviä lakkoja:)


Pohjalle tuli kaksi kerrosta vaaleankeltaista Actuelle 409-lakkaa ja tippeihin kaarevasti 500:sta, oranssia glitterlakkaa. Tykkään tuosta oranssista lakasta ihan älyttömästi. Se kiiltelee niin nätisti keltaisena ja vaalean vihreänä:)


Koristeeksi laitoin musiikkihenkisiä hempeitä kynsitatuointeja, jotka sain Dashica Beauty Shopin tilauksen mukana yllätyksenä:) Tässä postaus kyseisestä tilauksesta. Näitä tatuointeja oli pikkasen vaikeampi laittaa kuin edellisiä koittamiani Dashican tatuointeja. Yleensä tatuointeja pystyy vähän siirtelemään kynnen päällä ennen kun ne kuivahtavat kiinni, mutta jostain syystä nämä jämähtivät oikeastaan heti. Kivoja kyllä ovat. Tuo peukalossa oleva kuva esittää laulavaa mikkiä:D

0 comments: