Sinistä sateella


Halusin jotain yksinkertaisen nättiä, mutta kuitenkin jotain pientä blingiä ja päädyin tälläiseen. Zoyan Charla vaan on niin kaunis lakka! Rakastan tuota merensinistä väriä ja kimalletta:) Tuo kuvassa oleva vaaleansininen sydän on muuten yksi lempikorviksistani.


Aloitin töpöttelemällä meikkisienellä Misa Never Say Never hopeanharmaata lakkaa puolikuumaisesti kynsien tyviin ja jatkoin sitten Zoyan Charlalla siitä vähän ylemmäksi. Molempien päälle vetäisin hopeaa Japanista ostamaani glitterlakkaa, jolla ei valitettavasti ole nimeä. Siinä on pieniä glitterhippusia ja isompia kuusikulmaisia, jotka kimaltevat sateenkaaren väreissä. Aivan ihana siis:) Lopuksi lisäsin vielä turkoosit strassit ja kaiken päälle pikakuivattavaa.


Mulle on käynyt näiden kuvien ottamisen jälkeen haaveri ja nyt mun vasemman käden keskisormen kynsi on ihan tynkä!:( En ole vielä päättänyt mitä teen sen kanssa. Yritänkö väsää jotenkin tekokynnen siihen vai lyhennänkö muitakin kynsiä, mutta kun ei kyllä yhtään raaskisi! Ehkä yritän vain kestää eri pituisia kynsiä jonkin aikaa... Taas ne hullut rankkasateetkin sitten alkoivat. Kuinkakohan paljon tällä kertaa saadaan vettä?

0 comments: