Ensimmäinen arvonta!


No nyt olisi pienen lukija-arvonnan aika ja lukijoiden määrä ehtikin tässä välissä ylittää, juuri sopivasti, maagisen luvun sata! Mahtavaa että näin moni löytänyt tänne ja kiinnostunut blogistani:)
 Yllä olevassa kuvassa näkyy palkinto, jonka postitan (vain) Suomeen voittajalle. Tässä vähän eriteltynä mitä kaikkea pientä se sisältää:

Kynsilakkoja: Elf Golden Goddess, Matte Finisher ja China Glaze Below Deck
Eli Elf:n ihana Golden Goddess ja matta päällyslakka, joista laitoinkin jo enemmän kuvia tässä  postauksessa. Tämä China Glaze Below Deck uudesta Anchors Away-kokoelmasta on se, jonka takia odotin sitä viimeistä postipakettia. Itsellenikin tilasin yhden pullon tuota lakkaa ja onneksi tilasin. Tosi kaunis ja mielenkiintoinen harmaa-liila-ruskea väri. Voisinkin seuraavaksi tehdä jonkun lakkauksen sitä käyttäen:)

Koristelutuotteita:
Pussillinen erilaisia valmiiksi paloiteltuja söpöjä fimoja.

Kirkkaanpinkkejä mikrohelmiä ja sinistä neliöglitteriä tai miksi ikinä tuota kutsutaankaan:P

Ihanaa hologrammisesti kimaltavaa vaaleanliilaa glitteriä ja kynsitatuointeja (water decals). Tässä kuvassa ei valitettavasti näy miten kauniisti tuo glitter kiiltelee:(

Kynsien huoltoon olisi tarjolla tälläistä: Elf kynsinauhaöljykynä, kynsiliima siveltimellä ja sitten näiden nimeä en tiedä suomeksi, mutta englanniksi niitä kutsutaan nimellä Silk Wraps. Kynsinauhakynällä pysyy kynsinauhat kunnossa ja kynsien pieniä kolhuja ja repeämiä voi paikkailla tällä liimalla ja näillä Silk Wrapeillä (niin minä ainakin teen). Eli tuosta voi joko leikata koko kynteen sopivan palan tai sitten vain pienen palan repeämän päälle. Tosi käteviä minusta.

Sitten osallistumisohjeet:
 Kilpailuun osallistutaan jättämällä kommentti tähän tekstiin.
  • Täytyy olla julkinen lukija GFC-kautta. (sivupalkissa voit liittyä lukijaksi Google-käyttäraadin kautta)
  • Kommentista täytyy löytyä sama nimi, kuin se jolla seuraat GFC:ssä ja sähköpostiosoite.
  • Uudet lukijat ovat tervetulleita, mutta jos olet ollut lukijani jo ennen tämän postauksen julkaisua saat yhden lisäarvan. Tällöin kirjoita kommenttiin, että olet "vanha lukija".
  • Jos olet kommentoinut (samalla nimellä) ennen tätä postausta blogissani saat yhden lisäarvan. Laita tästäkin osallistumiskomenttiin tieto.
  • Postaamalla tästä arvonnasta tai lisäämällä oman blogin sivupalkkiin saa lisäarvan. Käytä tällöin tämän postauksen ensimmäistä kuvaa kiitos:) Liitä linkki kyseiseen postaukseen tai blogiisi osallistumiskommenttiisi.
  • Vain 1 osallistuminen/kommetti per lukija!
Jos olet ollut lukijani ennen tätä postausta jotakin muuta kautta, mutta olet esim. kommentoinut tai pystyn muuten tunnistamaan sinut vanhaksi lukijakseni, niin laita joku selitys kommenttiin mistä tunnistan sinut:)

Tässä tämä olisi sitten:) Tiedän ettei vedä vertoja monille (yleensä ulkomaisten) blogien arvonnoille, mutta toivottavasti jollekkin teistä näistä olisi iloa. Tuotteet ovat luonnollisesti uusia ja käyttämättömiä. Yritin valita vähän kaikenlaista pientä kivaa ja käytännöllistä tähän:)

Edit: Unohdin tietenkin laittaa pv. mihin asti on aikaa osallistua. Eli arvonta sulkeutuu su 3.4 klo.00.00!

0 comments: