Unelma-akvaario


Jee, pääsin Sonnelan kilpailun esikarsinnasta jatkoon!:)
Tässä kilpailukynnet:


Olen niin innoissani että pääsin jatkoon! :) Nyt vaan kaikki äänestämään ja toivottavasti tykkäätte kynsistäni niin paljon että äänestäisitte niitä, haha. ;p Kilpailussa on kyllä niin paljon hienoja kynsiä ehdolla, että en oikein tiedä miten hyvät mahdollisuudet minulla on, mutta jännitän nyt loppuun asti kuitenkin :) Todella hienoa, että ihmiset innostuivat ja panostivat tähän kilpailuun. Itsekään en varmaan näin työlästä lakkausta olisi tehnyt, jos ei olisi joku houkutin ollut näköpiirissä. Tosi hienoa että tälläisiä kilpailuja järjestetään, niin ihmiset pääsevät käyttämään ja näyttämään luovuuttaan ja taitojaan täysillä! :)


Näiden tekemisessä meni kyllä monta tuntia aikaa. En ole edes varma kuinka monta. :D Aloitin lakkaamalla kynnet OPI Suzi Says Feng Shuilla, sitten maalasin taustalla näkyvät vihreät kasvit akryyliväreillä, lisäsin töpötellen vähän OPI Shimmer & Shimmeriä, leimasin valkoisella Konadin lakalla kilpparit ja simpukat laatasta H20 ja lopuksi eniten kärsivällisyyttä vaatinut kalojen maalaminen käsin akryyliväreillä ja punaisella nail art -lakalla. Huh huh, sanon minä! :D


Minulla oli nuorempana akvaario ja olisin aina toivonut sen olevan täynnä pikkuisia, söpöjä ja värikkäitä kaloja. Olin edellisenä iltana lakannut kynnet sinisiksi ja yhden epäonnistuneen koristeluidean kokeilun jälkeen päätin, että nyt maalaan kynnet täyteen kaloja ja pääsen samalla koittamaan uusia laattojani. Onneksi tämä idea onnistui! :)

Mitä mieltä te olette tälläisistä kilpailuista? Onko kivoja vai ei? Entäs mitä pidätte aikaansaannoksestani? Mistä ja milloin te itse innostutte suunnittelemaan erityisiä kynsiä tai vaikkapa meikkiä?

0 comments: