Sokerisia syyssävyjä IsaDoralta


IsaDoran Sugar Crush tekstuurilakkojen sävyvälikoima on laajentunut 6:lla syksyiselle / talvisella uutuudella. Sain näistä maahantuojalta testiin kolme: Metal Crush, Wine Crush ja Chameleon Crush.* Muut uudet sävyt ovat Gold CrushEmerald Crush ja Black Crush. Ensimmäisessä kuvassa näkyy upean erikoinen Chameleon Crush: duocrhome + tekstuuri = ♥ !



Katsokaa nyt niitä, eikö olekin nättejä?! Chameleon Crush on omaan silmään näistä erikoisin ja "siistein" sävy, sen upean duocrhome-efectin ansiosta. Lakka näyttäytyy siis katselukulmasta riippuen joltain vaaleanvihreän ja sinertävän liilan väliltä. Wine Crush taas  on upean tumma, ruskeahko, viininpunainen liilalla pohjalla ja sopii mielestäni hyvin talven juhliin ja esim. Halloween-lakkauksiin. Metal Crush on nimensä mukaisesti metallinen, mutta ei puhtaasti hopea, vaan vähän murrettu ja olen näkeväni siinä vähän lilahtavaa sävyä ♥. Metal Crushista löytyy myös kivasti vähän isompiakin glittereitä seasta verrattuna toisiin kahteen. Metal ja Wine peittävät hyvin kahdella kerroksella, Chameleonia saattaa tarvita kolme. Kaikki kuivuvat ihastuttavan nopeasti ja kestävät ainakin minun kynsilläni pitkään. Kuvat eivät taaskaan tee näille kimalteleville ihanuuksille oikeutta, vaan ne täytyisi nähdä livenä. Varsinkin Chameleon Crush oli vaikeasti kuvattava.



Uudet sävyt ovat jo kaupoissa ja moni taitaa ne olla huomannutkin. Onkos jokin uusista sävyistä sytyttänyt? :) Itse haluaisin vielä ainakin tummanvihreän Emerald Crushin... :p


*Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta

0 comments: