Myöhään herääjä


Olen taas elänyt ihan omassa kuplassani. Jotenkin vain ajattelin että Halloweenia vietetään  vasta pyhäinpäivänä, mutta kai se oikea Halloween sitten meni jo (ainakin  viikonlopun Halloween Facebook-päivityksistä päätellen). :D ...Argh, en edes vielä ole tehnyt Halloweenkynsiä! :'(  

Tässä nyt kuitenkin viimeisin Adeninalta lahjakortilla tilaamani koristelusetti*. Adeninalla on kätevästi kerätty omalle sivulleen kaikenlaista Halloween-kynsien tekoon liittyvää. Heillä on muuten muuten kiva Halloween-villitys alekamppanja tällä hetkellä meneillään! Koodilla VILLITYS saa -15% kaikista tuotteista 29.10 asti, jos tilaus ylittää 20€!!!


Mutta sitten siihen omaan tilaukseeni. Ostoskoriin lähti tällä kertaa kolme arkkia siirtokuvia ja yksi on tosiaankin tuollainen söpö Halloween-aiheinen. Tilasin myös neonoransseja pyöreitä ja pinkkejä neliönmallisia niittejä. Otin myös setin vähän isomman kokoisia pimeässä hohtavia valkoisia strasseja ja purkillisen valkoisia pyöreitä "glittereitä" (molemmat vain 1€).   Mielestäni nämä olivat jotenkin kivan erilaisia, kun yleensä tälläiset glitterit/ muovilastut ovat juurikin niitä kiiltäviä ja lisäksi vielä vähän läpinäkyviä, mutta nämä ovat ihan vain valkoista muovia. 

Jaah, tekisköhän sitä kuitenkin ensi viikonlopuksi Halloween-kynnet? :D


*Tuotteet ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla.

0 comments: